Klubnyheder

W1siziisijiwmtcvmdevmjgvogtsemj0nhzumf9yzw1hxzcyohg5mc5wbmcixv0?sha=ab8aeba206e1020f

Har du læst artiklen fra vores 4 ungdomstrænere som var på DBU Kursus !

16. december 2015, 10.55

Nogle af vores dygtige og engagerede ungdomstrænere fra Årgang 2001 har været på Trænerkursus for at dygtiggøre sig og her er deres evaluering:

Vi var fire drenge som havde fået mulighed for at deltage i et af DBU’s Trænerkurser. Kurset er en del af træneruddannelsen i DBU og hvis man tager alle modulerne kan man opnå C træner certifikat. Da vi ankom blev vi lidt overraskede over, at vi var de yngste på kurset, men det var slet ikke noget problem. Vi blev behandlet lige som alle de andre og kunne sagtens følge med i undervisningen. Vi var tilmeldt modulet “Masser af mål” som handlede om hvordan man finder den gode angriber og hvordan man træner ham og udnytter hans potientiale. Vi synes det var godt, at kurset var bygget op med både teori og praksis. Det vil sige, at vi fik både en forklaring på hvordan og hvorfor man skulle lave bestemte sessioner og så bagefeter mulighed for at prøve det i praksis.
Det kunne have været godt, hvis man kunne nå flere moduler på en weekend - eksempelvis hvis man havde en dag mere på kurset, så det var to døgn i stedet for et.
Det var sjovt at være med og vi har alle fire lyst til at lære mere om træning og træningsmetoder, så hvis der bliver en mulighed igen er vi klar!


Vh Thøger, Charlie, Jakob Moody og Theodor

Klubnyheder