U-7/6 Piger (2017/18)

Godt nyt for 5-6 årige piger

Opstart af Pigehold årgang 2017/2018 i foråret 2024.

Kære piger og forældreHareskov IF starter nu et pigefodboldhold op for årgang 2017/2018Vi har en stærk tradition for pigefodbold med ca. 200 glade fodboldpiger i klubben.

Fodbold er en fantastisk måde er være samme på, der skaber sammenhold og nye venskaber. Vi har fokus på at have det sjovt og igennem legende fodboldøvelser udvikler vi vores grundmotorik og fodboldteknik. 

Holdet starter formelt, når udendørssæssonen starter i medio April 2024 og vi kommer til at træne mandag eftermiddage fra 16.15-17.30, hvor mange af de andre pigehold også træner.

Vi laver et par prøvetræninger i slutningen af vintersæsonen så man kan komme og prøve om pigefodbold er noget for en. Hvis du synes, at det lyder spændende, så skriv en mail til bo.esbech@gmail.com med navn, årgang og gerne et par ord om du har spillet fodbold tidligere og hvad der gør, at fodbold lyder spændende. 

Hvis du som forældre har lyst til at hjælpe til med holdet så skrive endelig det. Vi vil rigtig gerne have flere med. Det kræver ingen fodbolderfaring, blot at man har lyst til at støtte op om holdet og pigerne.


Vi skriver ud til alle interesserede i slutningen af marts med flere oplysninger om prøvetræningerne og opstart.

Trænere
Bo Esbech
Pelle Baggesgaard Petersen
Vicki Torndal Kofod
Brian Lauridsen
Profile Image
Mickey Ølholm
004527524727

Spillere

Miamaja Esbech
Ava Jensen
Sif Ortved Petersen
Lucie Torndal Kofod
Profile Image
Isabel De Higes Jürgensen
Hannah Lauridsen
Lise Raun
Leonora Kejser
Josefine Duun Lynggaard
Agnes Boye
Profile Image
Nora Grace Bønnelykke
Ida Lambrecht
Emille Nielsen
Ava Azari
Elvira Hovmand Rehder
400,00 kr. 1. sep