Klubnyheder

W1siziisijiwmjevmtavmjqvohhrmmc2aw1wnf93axr0xzcyohg5mc5wbmcixv0?sha=79c2b6f94013925b

Pigeraketten besøger i Hareskoven 11. maj 2017

26. april 2017, 22.44


Igen i år får vi besøg af Pigeraketten i Hareskov IF. Raketten lander torsdag den 11. maj 2017 kl. 16-19 på banen foran Hareskov IFs klubhus i Hareskovby.

Klubbens pigeafdeling er inde i en rivende udvikling og er i løbet af det sidste år vokset til omkring 100 aktive piger i alderen seks til fjorten år. Vi vil gerne være endnu flere og er derfor glade for igen en gang at kunne byde velkommen til Pigeraketten, så vi kan give områdets piger i alderen 5-11 år en sjov introduktion til pigefodbolden.

På Pigeraketten flyver de deltagende piger ud i et unikt rumunivers, hvor de skal besøge planeter med forskellige fodboldaktiviteter for at finde delene til klubnøglen, der er blevet ødelagt og kastet ud i rummet.

Pigerne skal i samarbejde med DBU’s astronaut samle den gyldne klubnøgle, så klubben atter kan blive åbnet til klubtræning.

I løbet af rumfarten besøger pigerne blandt andet Merkur, Uranus og Saturn, og de vil prøve kræfter med både samarbejdsøvelser, skud på mål, hockey og fodboldkamp på oppustelig bane.

Når nøglen er samlet, bliver klubben åbnet, så pigerne kan komme til fodboldtræning i klubben og prøve kræfter med mere traditionelle fodboldøvelser.

Det er gratis og uforpligtende at deltage i Pigeraketten. Pigerne skal ikke tilmelde sig, men blot møde op til starttidspunktet, så de når at prøve alle aktiviteterne.


Pigeraketten landede sidste år til glæde for en masse Hareskov piger.

Klubnyheder